Manavgat' ta 19 Mayıs Coşkusu.

19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 90. yılında, tüm yurdumuzda olduğu gibi Manavgat' ta da çoşkuyla kutlandı.

Kutlamalar, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Buradaki törenin ardından Manavgat Stadyumu' na geçilerek Belediye Başkanımız Şükrü Sözen,
İlçe Kaymakamı K.Fikret Dayıoğlu, ve Garnizon Komutanı J.Kd. Albay Uğur Dilbaz törene katılan öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar.

Saygı duruşuna mütakip istiklal marşının beraber okunmasının ardından gençlerin hazırladıkları muhteşem gösteriler izlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla lise ve dengi okullar arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Resim dalında 1'nci olan Manavgat Lisesi öğrencilerinden Fatma Yerli' ye ödülünü Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen verdi.