Çocukların sevgilisi Şükrü Sözen.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yoğun iş telaşında çocukların küçük yüreklerine hitap etmeyi de ihmal etmiyor. 23 Nisan kutlamalarını izleyen Sözen'in etrafı her zaman olduğu gibi çocuklar tarafından sarıldı. Başkan Sözen, "Çocuklar geleceğimiz. Bütün projelerimiz onlar için".dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in çocuklara olan ilgisi, gözlerden kaçmıyor. Her gittiği yerde çocuklar tarafından etrafı sarılan Şükrü Sözen, onlarla fotoğraf çektiriyor, yanaklarını öpüyor, hediyeler veriyor, kucağına alıp seviyor.

Özel Gödek Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan kutlamalarını izleyen Başkan Şükrü Sözen, her zaman olduğu gibi çocukların büyük sempatisi ile karşılaştı. Spor sahasında düzenlenen 23 Nisan kutlamalarında da çocukların ilgisiyle karşılaşan Başkan Sözen, çocuklara sağlıklı bir gelecek hazırlamanın en önemli vazifelerinden biri olduğunu söyledi. Başkan Sözen, "Manavgat’ı çocuklarımızın daha mutlu yaşaması için yeniden planlayacağız. Çocuklarımıza eğitim alanları ve oyun alanları konusunda önemli projelerimiz var. Zaman içersinde hepsini hayata geçireceğiz. Her şey onlar için” dedi.