Partilerden başkanımıza ziyaret...

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen' in dünkü konukları iktidar partisi Manavgat İlçe Yönetimi oldu. Konuklarını büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen, "Burası hepimizin yeri. Görevimizi yaparken sizlerin de telkin ve yorumlarına açık olacağız" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen' in dünkü konukları iktidar partisi Manavgat İlçe Yönetimi oldu. Konuklarını büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen, “Burası hepimizin yeri. Görevimizi yaparken sizlerin de telkin ve yorumlarına açık olacağız” dedi.

İktidar partisi Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı ve yönetim kurulu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen, konuklarını nazik ve güler yüzle ağırladı. Seçim sürecinde Şükrü Sözen’e “Hepimiz bir yarış içindeyiz” diyerek başarı dileğinde bulunmayan Nejat Tığlı’ nın, “Seçim bitti. Siz kazandınız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuşması esprilere neden oldu.

"Neticeye biz de hazırdık"
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, kendilerinin de bu yarışa çıkarken aynı centilmenlik anlayışı içinde olduklarını dile getirerek, “Netice ne olursa olsun biz de bu sürecin neticesine hazırdık. Eğer bizim dışımızdaki bir parti kazansaydı biz de sizin gibi ziyaretimizi yapar başarılar dilerdik. Çünkü Manavgat’ın geleceği için hepimizin beraber olmaya ihtiyacı var” dedi. Başkan Sözen’ in, “Burası hepimizin yeri. Göreve geldikten sonra rozetimizi çıkardık. Canla başla görevimizi yapıyoruz. Manavgat’ı yönetirken sizlerin de telkin ve yorumlarına açığız” diye konuşması ise ziyaretçiler arasında hoşnutluk yarattı.

"Elbirliğiyle yöneteceğiz"
“Manavgat’ı elbirliğiyle hak ettiği yere taşıyacağız” diyen Başkan Sözen konuşmasına şöyle devam etti. “Centilmence bir seçim süreci geçirdik. Bu süreçte aramızda ufak tefek şeylerin haricinde büyük bir terslik yaşanmadı. Şimdi seçim bitti. Bundan sonra elbirliği ile bu sürece sahip çıkmalıyız. Bizim bu görevi icra ederken kişisel kaprislerimizle hareket etme şansımız yok. Bize katkı yapacak herkese kapımız açık. Manavgat’a katkı yapacak herkes geleceği için, çoluğu çocuğu için çalışmış olacaktır. Bu anlamda sizlerle sık sık birlikte olacağımızı düşünüyorum. Eski dönemlerdeki güzel ilişkileri yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.