Belediyespor Karate Takımından Başkanımıza Ziyaret

Belediyespor Klubü Karate Takımı' nın 16 madalyalı sporcusu antrenörleri ile birlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen' i ziyaret etti. Antrenörleri Dursun Bulut ile birlikte gelen başarılı sporcular Başkan Sözen' e yeni görevinde başarılar diledi.

Sözen; “Sporu ve sporcuyu destekleyeceğiz”

Belediyespor Klubü Karate Takımı’nın madalyalı 16 sporcusu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuları ağırlayan Başkan Sözen, “Spora ve sporcuya her zaman önem veriyoruz. Küçük karatecilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Belediyespor Klubü Karate Takımı’nın 16 madalyalı sporcusu antrenörleri ile birlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti. Antrenörleri Dursun Bulut ile birlikte gelen başarılı sporcular Başkan Sözen’e yeni görevinde başarılar dileyerek madalyalarının sevincini paylaştı. Küçük sporculara elleriyle meyve suyu ikram eden Başkan Sözen, sporu ve sporcuyu her zaman destekleyeceklerini belirtti. Sözen, “Biz her zaman gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı yetişebilmelerinin ne denli önemli olduğunu vurguladık. Bu da sporla mümkün. Bu yüzden belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek vereceğiz” diye konuştu.

Antrenör Dursun Bulut, kulüp olarak ilde 10 defa takım şampiyonluğu, Türkiye Minikler Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği, 1 Türkiye üçüncülüğü, 2 Türkiye beşinciliği, Gençlerde Türkiye beşinciliği olmak üzere toplamda 275 madalya kazandıklarını anlattı. Son yapılan Polis Haftası İl Şampiyonası’nda da toplam 17 madalya kazandıklarını belirten Dursun Bulut, “Kulübümüzün sesini başarılarımızla Avrupa ve Dünya ülkelerine duyurduk” dedi.