Başkan Sözen' den İlk Nikah.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkanlığının ilk günlerinde ilk nikahını da kıydı. Filiz Öz ve Atakan Akyüz

Belediye Başkanlığı' nın ilk günlerini büyük bir yoğunlukta geçiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilk nikahını kıydı.

Özler Düğün Salonu' nda dünya evine giren genç çift Filiz Öz ve Atakan Akyüz çiftinin düğününe konuk olan Başkan Şükrü Sözen, cübbesini giyerek nikah kıydı. İlk nikahında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Şükrü Sözen' e Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sülek yardımcı oldu.

Ömür boyu mutluluklar
Genç çiftin şahitliklerini ise Ali Coşar ve Necdet Bilir yaptı. Büyük bir titizlikle nikahı kıydıktan sonra genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Şükrü Sözen, nikah cüzdanını ise Filiz Akyüz' e teslim etti. Başkan Sözen, "Bu benim de ilk nikah tecrübem. Bu yüzden ben sizden daha çok heyecanlıyım. Sizlere evlilik hayatınızda bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Birbirinize anlayışlı davranın, sakın kavga etmeyin" dedi.

çiftinin nikahlarını kıyan Şükrü Sözen, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.