Şükrü Sözen ' e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen' e tebrik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Sabah saatlerinde başlayan ziyaretler gün sonuna kadar aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde pek çok sivil toplum örgütü temsilcisini ağırlayan Şükrü Sözen, belediye ile ilgili işlerini de aksatmadan sürdürüyor.

Her şey Manavgat için

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen dün yine Sivil Toplum örgütü temsilcilerini ağırladı. Müftü Halil Taş’ın kutlu doğum haftası nedeniyle dağıttığı çiçeklerle güne başlayan Şükrü Sözen gün içinde turizmciler ile dernek ve kooperatif yöneticilerini ağırladı. Başkan Sözen ziyaretlerde, “Manavgat’ı hep birlikte yöneteceğiz” mesajını verdi

Tebrik ziyaretleri
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e tebrik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Sabah saatlerinde başlayan ziyaretler gün sonuna kadar aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde pek çok sivil toplum örgütü temsilcisini ağırlayan Şükrü Sözen, belediye ile ilgili işlerini de aksatmadan sürdürüyor. Manavgat’ın yeni Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in dünkü konukları çeşitli oda ve derneklerin temsilcileri oldu. Başkan Sözen’in ilk konuğu Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu.

Başarılı olacağından eminiz
Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Sözen, belediye çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi.
Manavgat Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir ise, Başkan Sözen’in belediyecilikte başarılı olacağına inançlarının sonsuz olduğunu belirterek her türlü desteğin kooperatif tarafından verileceğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen daha sonra Servisçiler Odası Başkanı Kuddusi Çelik ve Servisçiler Kooperatifi Başkanı Hasan Özçelik’i ağırladı. Kooperatif üyeleri, Sözen’e yeni görevinde başarılar diledi.

Müftü Taş’tan çiçek
Daha sonra Manavgat Müftüsü Halil elinde çiçeklerle Başkan Şükrü Sözen’in konuğu oldu. Kutlu Doğum Haftası’nın başlaması nedeniyle ziyaretler yaptığını belirten Halil Taş, Başkan Sözen’e çiçek buketi hediye etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Şükrü Sözen, Hz. Muhammed’in doğumunun anıldığı bu günün çok önemli ve anlamlı olduğunu dile getirerek, “Dostlukların ve kardeşliklerin pekiştirilmesinin ne denli önemli olduğunu bu önemli günde bir kere daha hatırlıyoruz. Ziyaretinizin anlamı çok büyük. Teşekkür ederiz” dedi.

Turizmcilerden ziyaret
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in diğer konukları ise SİDE-TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut ve yönetim kurulu üyesi turizmciler oldu. Barut, ziyaretinde Başkan Sözen’den Manavgat markasını pekiştirmek için çalışmalar yapmasını istedi. Barut, “Biz Manavgat Belediyesi ile sürekli iyi ilişkilerde bulunduk. Başkanımızdan turizmciler olarak isteğimiz Manavgat’ı Büyükşehir Belediyesi olarak düşünerek bütün beldeleri kucaklayarak hizmet götürmesi” dedi. Başkan Sözen ise gelirinin büyük bir kısmını turizmden elde eden bir bölgede aksinin düşünülemeyeceğini söyledi.

Manavgat markasını yaratacağız
Başkan Sözen, “Manavgat’ta turizmden geçimini sağlayan 18 bin esnafımız var. Biz turizm konusunda çok hassasız. Manavgat’ın turizm konusunda en iyi yerde olması gerektiğine inanıyoruz. Turizmin geliştirilmesi konusunda çalışmalarımız şimdiden başladı. Hizmetlerimizi yaparken de turizmi bilen sizlerle ortak çalışacağımızı söylemiştik. Turizmde Manavgat markasını ancak sizlerle birlikte çalışırsak sağlıklı bir şekilde pekiştirebiliriz. Biz Manavgat’ı merkez kabul ederek, beldelerle bir bütün olarak çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Manavgat’ta turizmi hak ettiği yere taşımak için gereken gayreti göstereceğiz. Her şeyi biz biliriz düşüncesinde hiçbir zaman olmadık” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası
Manavgat Belediye Başkanı Sözen, öğleden sonra ise İnşaat Mühendisleri Odası Manavgat Temsilcisi İzzet Günaydın ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. İzzet Günaydın, Manavgat’ın imar konularında fikir paylaşımına açık olduklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen ise, “Yapılacak her çalışmada Sivil Toplum Örgütü temsilcilerinin görüşlerini alacağız. Zaman içinde hayata geçireceğimiz projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Amacımız sosyal belediyecilik yaparak vatandaşları her türlü çalışmamıza dahil etmek” dedi.