Sorgunlular Sözen' e güveniyor.

Sorgunlular Grubu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen' i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen ve vatandaşlar hem yerel seçimleri değerlendirdi hem de fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşlar, "Sözen' in sorunları çözeceğine inancımız sonsuz" dedi.

Kendilerini Sorgunlular Grubu olarak adlandıran bir grup vatandaş, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen' i makamında ziyaret etti. Sorgunlular Grubu' nun Başkanlığını üstlenen Şinasi Gödek, Başkan Sözen' e yeni görevinde başarılar diledi. Gödek, "Sayın Sözen' in Manavgat' ı en iyi şekilde yöneteceğine olan inancımız sonsuz. Sözen' in kent yönetimi konusundaki yaklaşımlarını önceden yaptığımız toplantılar neticesinde öğrenmiştik. Biz de o toplantılarda sorunları kendisine aktarmış, çözümler üretilmesini istemiştik. Biz de bizden yardım istendiği takdirde her türlü katkıyı koyabiliriz. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi. Başkan Sözen de Manavgat' ın sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirerek, çözümleri konusunda titizlikle çalışacağını söyledi. Sözen, "Sorgunlular grubunun kent yönetimine olan duyarlılığı çok güzel. Onların yaklaşımları bizleri her zaman tetikler. Biz de onların görüş ve düşüncelerine her zaman başvuracağız" diye konuştu.