SN.ŞÜKRÜ SÖZEN'DEN BASINA VE KAMUOYUNA AÇIKLAMA

610x450 TER+ûR

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN.ŞÜKRÜ SÖZEN'DEN BASINA VE KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Türkiye’mizin dört bir yanında hain teröristlerce gerçekleştirilen saldırılar ve çatışmalarda pek çok askerimizin, polisimizin şehit düştüğü haberleri hepimizi derinden yaralamakta, acılarımız gün geçtikçe büyümektedir.

Tüm bunlar yaşanırken Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Mevkisi’nde hain saldırı sonucu Manavgat’ımızın evladı Uğur Yıldız’ın şehadet mertebesine ulaştığı haberi ise yüreklerimize kor gibi düşmüştür. Türkiye’de son günlerde artan terör olaylarını şiddetle lanetliyor, tüm ulusumuza, Manavgat halkına, asker ve polislerimize başsağlığı dilerken, içinde bulunduğumuz bu ortamda 11-12-13 Eylül tarihlerindeki 20. Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivalimizi, 10-18 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 15. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivalimizi ileri bir tarihe ertelediğimizi kamuoyuna duyururuz. Şehit düşen tüm askerlerimize ve Uğur Yıldız’a Allah’tan rahmet, geride bıraktıkları yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm Türkiye’nin ve Manavgat halkımızın başı sağ olsun. Allah böylesi acıları toplumumuza bir daha yaşatmasın.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı