MAVİ BAYRAK İÇİN 160 FİDAN

DEN_8171

MAVİ BAYRAK İÇİN 160 FİDAN

Manavgat Belediyesi, 2015 yılı içindeki Mavi Bayrak kriterlerini yerine getirmek amacıyla organize ettiği Çevre Eğitim Etkinlikleri Programı kapsamında, Kum Mevki’ndeki Manavgat Belediyesi Atatürk Stadyumu etrafına 160 limoni sedir ağacı dikti.

Turizmciler ve Manavgat Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ağaç dikme etkinliğine 50 otelden yetkili birimlerin temsilcileri ve Manavgat’ta yaşayan yerleşik yabancılar da katıldı. Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen etkinlikte turizmciler, Atatürk Stadyumu etrafına getirdikleri en küçüğü 80 cm olan Sedir fidanlarından dikti. Manavgat Belediyesi tarafından önceden hazırlanan çukurlara ağaç fidanlarını diken turizmciler, hatıra fotoğrafları çektirerek de anı ölümsüzleştirdi.

DEN_8175

Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya, mavi bayrak kriterleri çerçevesinde ilk organizasyonu yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Akkaya, mavi bayrak çevre eğitim etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.