MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SANAYİ’DE HİZMET SEFERBERLİĞ

DEN_6993

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SANAYİ’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sanayi Mahallesi’nde köklü ve modern çözümleri beraberinde getirecek büyük bir değişim çalışması başlattı. Sanayi esnafının isteği üzerine bölgede yol ve kaldırım düzenlemesi ve asfalt çalışmaları yapılmaya başlandı.

YOL, KALDIRIM, ASFALT ÇALIŞMASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sanayi Mahallesi’ndeki esnafın sıkıntıları üzerine harekete geçerek bölgede köklü bir değişim çalışmasına start verdi. Başkan Sözen’in talimatı üzerine Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgenin dört bir yanına dağılarak yol, kaldırım düzenlemesi ile asfalt işlerini plan dahilinde başlattı. Sanayi içine giren ekiplerden bazıları, yol kenarlarını temizleme ve düzeltme işlerine başlarken, asfalt ekibi de 3 km’lik sıcak asfalt dökme işlerini sürdürüyor.

DEN_6971

BÖLÜNMÜŞ YOL OLACAK

Çalışmalar kapsamında Sanayi Mahallesi içinden geçmekte olan Barbaros Caddesi’nden başlayıp Emek Mahallesi’ndeki 3020 sokaktaki köprüye kadar olan 18 metrelik imar yolun 2X2 bölünmüş ol olarak düzenleneceği belirtildi. 500 metre uzunluğunda olan yolun her iki cephesine kaldırımların yapılacağı, ayrıca yol kenarlarında imar planında bulunan mevcut yol ve otoparkların da düzenleneceği vurgulandı.

DEN_7015

SANAYİ’DE DÜZEN SAĞLANACAK

Sanayi Mahallesi’ndeki yol ve kaldırım düzenlemesi kapsamında 400 araçlık otoparkın da yapılacağı belirtilirken bu sayede gelişigüzel yapılan parkların önüne geçileceği açıklandı. Park sorunu kalmayacak şekilde yapılacak planlamayla sanayide yol, şerit disiplininin sağlanacağı da vurgulandı. 1/1000 ölçekli imar planındaki düzene uyularak görüntü kirliliğine yol açan, tabela, işgal ve uygulamaların da ortadan kaldırılacağı belirtildi.

DEN_7054

SÖZEN: “SANAYİ ESNAFINA TEŞEKKÜR”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sanayi Bölgesi ve esnafına her zaman büyük önem verdiklerini ve öncelikli ihtiyaçları sık sık gidermeye çalıştıklarını söyledi. Belediye ekiplerinin yeni yaptığı çalışmalarla da Sanayi bölgesinin düzene girip, yolların kullanım rahatlığını göz önüne aldıklarını söyledi. Başkan Sözen, “Sanayi Mahallemizde esnafımızdan gelen dilekler doğrultusunda bir dizi yol, kaldırım düzenlemesi ve asflat çalışmalarını başlattık. Bu çalışmalar neticelendiğinde sanayi bölgemizde yol ve şerit disiplini sağlanmış olacak. Öncelikli asfalt ihtiyacı giderilmiş olacak. Çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan sanayi esnafımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.