MANAVGAT BELEDİYESPOR TAM GAZ DEVAM

bld spor MANAVGAT BELEDİYESPOR TAM GAZ DEVAM

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, ligin 4. haftasında karşılaştığı Gölhisarspor’u, deplasmanda 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini devam ettirdi.

DSC_0009

Hakemin başlangıç düdüğü ile birlikte oyun hakimiyetini elinde tutan Manavgat Belediyespor, 33. üncü dakikada Hakan Doğan’ın klas vuruşuyla soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda bulduğu pozisyonlar ile iki topu direkten dönen Manavgat Belediyespor’da Serge Abaka Alain, 77. inci dakikada takımına galibiyeti getiren golü attı. Maç sonunda düşüncelerini ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, takımın galibiyet serisinin devam etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

DSC_0015

Başkan Sözen, “ Manavgat Belediyespor’umuzun sürdürdüğü galibiyet serisi ve izlenmesi oldukça keyifli bir takım olması bizleri oldukça mutlu ediyor. Bizlere, takıma ve teknik heyete her zaman her yerde destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Manavgat Belediyespor’umuzun sezon sonunda hak ettiği yerde olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

DSC_0023DSC_0029DSC_0049