MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOLAKLI’YA SICAK ASFALT

asfalt

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOLAKLI’YA SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, 106 mahallede başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına Çolaklı Mahallesi’nde devam ediyor

Manavgat Belediyesi, kent merkezi ve kırsal mahallelerde yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çolaklı Mahallesi’nde 5 km’lik alana sıcak asfalt çalışması yaparak ulaşımı modern ve güvenli hale getirdi. Mahalle sakinleri ve bölge esnafı yapılan hizmetlerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

DSC_8500

DSC_8497

Asfalt Plent Tesisinin faaliyete geçmesiyle birlikte sıcak asfalt çalışmalarına hız verdiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yıl sonuna kadar hedefledikleri 350 kilometrelik asfalt hedefini yakalayacaklarını söyledi. Başkan Sözen,

“Halkımızdan gelen sıcak asfalt taleplerini hızla ve doğru bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Sıcak asfalt çalışmalarımız 106 mahalle genelinde ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak devam edecektir ”dedi.

DSC_8489

DSC_8485DSC_8487