MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

Futbol MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, Manavgat Atatürk Stadyumu’nda konuk ettiği Medcem Silifke Belediyespor’u 4-0 mağlup etti

Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye meclis üyeleri, Manavgat Belediyespor yönetimi ve çok sayıda sporsever takip etti.

7K4A0185

7K4A0249

7K4A0116

Başlama vuruşunun ardından sahada istekli bir futbol sergileyen Manavgat Belediyespor, 7 ve 30. dakikalarda Hakan Doğan’ın 40. Dakikada da Serge Abaka Alain’in golleriyle ilk devreyi 3-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında atak futbol sergileyen Manavgat Belediyespor, 90. dakikada Hakan Doğan’ın ayağından bulduğu golle skoru 4-0’a taşıyarak maçta gülen taraf oldu. Futbolculara, teknik heyete ve taraftara desteklerinden dolayı teşekkür eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini ifade etti. Manavgat Belediyespor, 15 Ekim 2017 Pazar Günü Burdur ekibi Gölhisar Spor ile saat 15.00’te karşı karşıya gelecek. Maçı izlemek isteyenler için Pazar günü saat 11.00’dan itibaren Atatürk Kültür Merkezi önünden araç kaldırılacağı yetkililer tarafından açıklandı.

7K4A0085

7K4A0121