MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KIZILOT’A MODERN KAPALI PAZAR YER

7K4A3113

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KIZILOT’A MODERN KAPALI PAZAR YERİ

Manavgat Belediyesi, Kızılot Mahallesi’nde, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern bir kapalı pazar yerinin yapımına başladı.

Manavgat Belediyesi, Kızılot Mahallesi’nde vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern bir kapalı pazar yerinin yapımına başladı. 27 bin 20 m2’lik alan üzerine, çevre düzenlemesiyle birlikte yapılacak olan Pazar yerinin,çelik konstrüksiyonlu asma germe membran kaplama olacağı ve galvanizli çelik borulardan oluşan taşıyıcı sisteme sahip olacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi ekiplerinin süratle yapımına devam ettiği Pazar yerinin en kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağı da vurgulandı.

7K4A3134

Kızılot Mahallesi’nde kapalı Pazar yerinin yapılacak olması mahalle sakinlerini memnun etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kent halkının istek ve ihtiyaçlarına çözüm odaklı hizmet ürettiklerini dile getirdi. Aynı projenin Kızılot Mahallesi dışında Sarılar ve Taşağıl Mahallesi’ne de yapılacağını belirten Başkan Şükrü Sözen, tüm Pazar yerlerini en kısa sürede hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Sözen,“Büyük Mahallelerimizde kapalı Pazar yerlerine özellikle daha fazla ihtiyaç duyuluyor.

7K4A3151

Bu yüzden halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda bu mahallelerimize güzel bir proje hazırladık ve hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımıza Kızılot ile başladık. Manavgat Belediyesi olarak, 106 mahallemize insan odaklı, çözüm üreten çalışma anlayışıyla, ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

7K4A3161

7K4A3169