MANAVGAT BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

MANAVGAT BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Manavgat Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı. Bu yıl 150 çocuğun sünnet ettirileceği organizasyonda, sünnet düğünü ise Eylül ayının ilk haftasında yapılacak

150 ÇOCUK İÇİN HEYECANLI GERİ SAYIM BAŞLADI

Manavgat Belediyesi’nin bu yıl 5'incisini gerçekleştireceği Toplu Sünnet Şöleni için heyecanlı geri sayım başladı. Bu yıl 150 çocuğun sünnet edileceği ve kayıtların devam ettiği açıklandı. Sünnet şölenine kayıt yaptırmak isteyen çocukların en küçük 6 yaşında (2010 doğumlu) olması şartının arandığı belirtildi. Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 5. Manavgat Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’nin Eylül ayının ilk haftası muhteşem bir düğün organizasyonu ile yapılacağı belirtildi.

BOL EĞLENCELİ SÜNNET ŞÖLENİ HAZIRLANIYOR

Manavgat Belediyesi, sünnet olacak çocukların sağlıklı bir şekilde bu mutlu günlerini yaşayabilmeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Organizasyon kapsamında sünnet olacak çocuklar, A’dan Z’ye giydirilecek, hediyeler dağıtılacak, çeşitli hastanelerde en hijyenik ortamda operasyonlarının yapılması sağlanacak. Çocukların eğlenmesi için de belediyece imkanlar seferber edilecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Çocuklarımızın hayatlarında bir dönüm noktası olan bu güzel günü ölümsüzleştirmek istiyoruz. Bu mutlu günlerini belediyemizle paylaşmak isteyen ailelerimiz, belediyemize müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.