BAŞKAN SÖZEN ve CHP HEYETİNDEN ESNAF ZİYARETİ

DSC_1030

BAŞKAN SÖZEN ve CHP HEYETİNDEN ESNAF ZİYARETİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Manavgat'a gelen CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Semih Esen ve İlçe Başkanı Aliye Coşar ile birlikte esnafları ziyaret etti.

DSC_0900

Büyükşehir Belediyesi'ne geçen caddelerde bir türlü bitmeyen düzenleme çalışmalarından iflas noktasına gelen esnaf, serzenişlerini ziyarete gelen heyete dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, esnafların tek tek elini sıkarak dertlerini dinledi. Başkan Şükrü Sözen, Büyükşehir Belediyesi'nin caddelerdeki çalışmalarını bitirip çıkması halinde eksik kalan yerlerin de görev ve sorumluluğu olmamasına rağmen Manavgat Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi. İbrahim Sözen Caddesi'nde atlaya, zıplaya yürüyen heyet, zaman zaman yeni imal edilmesine rağmen bozuk olan kaldırımlardan geçerken oldukça zorluk çekti. CHP İl Başkanı Semih Esen, cadde gezilerinden sonra gazetecilere bir basın yaptığı açıklamasında, "Geçen hafta Serik'teydik.

DSC_0967

Bugün de Manavgat'tayız. Manavgat esnafı ile görüştük. Köprünün başından bu tarafa yürüdük ama 8-10 noktada insanların her an kaza yapabileceği bozuk imalatlarla karşılaştık. Hatta hepsi can güvenliği yaratacak derecede. Belek ve Serik'teki gibi ülkeyi kaderine terk etmiş olan zihniyetin sonucu bu. Esnaf geçen yılın yüzde 20'si kadar iş yaptığını söylüyor. Bu durum üzücü" dedi. CHP Antalya Milletvekili Prof. Mustafa Akaydın ise "Esnafımızın sıkıntılarını dinlemek için geldik. Maalesef Manavgat'ın en önemli caddesi şu an savaş sonrası harabe görünümünde. Manavgat'a iyi gelecek tabelaları asanların buraya gelip görmelerini ve Manavgat halkına hesap vermelerini istiyorum. Esnafın geçen seneye göre yüzde 75 ciro kaybı var. Körfez krizinde bile yaşanmamıştır. Bu durum Manavgat caddelerinden kaynaklanıyor. Sadece Rusya'dan özür dilemek yetmez. Manavgat ve Antalya halkından da birilerinin özür dilemesi gerekir" dedi.

DSC_1029

DSC_0981