SN. ŞÜKRÜ SÖZEN ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

DSC_0288

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN.ŞÜKRÜ SÖZEN ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarıyla işyerlerinde ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Her bayram, kesintisiz olarak temizlik personelinden, park bahçeler çalışanına, asfalt şantiyesindeki işçilerden, sosyal çalışanlara kadar hiç kimseyi atlamadan tek tek bayramlarını kutlayan Başkan Sözen,

DSC_0305

Bu davranışı ile çalışanlarının da büyük sevgisini ve takdirini kazanıyor. Başkan Şükrü Sözen, bu gün nöbetçi birimler haricinde 9 günlük resmi tatil yapacak olan personelini, sabah saatlerinden itibaren tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Şükrü Sözen, personeliyle bayramlaşma ziyaretlerine sabah saat 08.00'da Fen İşleri Şantiyesi ile başladı. Başkan Sözen'e ziyaretlerinde Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Sözen sırasıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Huzurevi, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, Boğaz Otel, Hayvan Barınağı, Asfalt Şantiyesi, Belediye Başkanlık Binası, Atatürk Kültür Merkezi, Side Ek Hizmet Binası, Belediye Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Sözen, Huzurevi ziyaretinde büyüklerin de ellerini öperek bayramlarını kutladı. İşyeri ziyaretlerinde personelleriyle uzun uzun sohbet eden Başkan Sözen, her birisine, sevdikleri ve aileleriyle birlikte rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Başkan Şükrü Sözen, ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini dile getirerek bu bayramın birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüye vesile olmasını dilediğini söyledi. Sözen, Ramazan ayı boyunca iftar çadırlarında görev yaparak personeline de katkıları nedeniyle teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen'in bayramlaşma ziyaretleri gün boyu sürerken, gittiği yerlerde vatandaşların da ellerini sıkarak gönüllerini aldı.

DSC_0326

DSC_0288