BAŞKAN SÖZEN U16'LARI BARTIN'A UĞURLADI

DSC_9389

BAŞKAN SÖZEN U16'LARI BARTIN'A UĞURLADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkiye Şampiyonası final maçlarına kalan Manavgat Belediyespor U16 Takımı'nı Bartın'a uğurladı.

DSC_9373

Manavgat Belediyespor 66 ilden 110 takımın mücadele ettiği U16 Türkiye Şampiyonası'nda son 4’ e kalarak büyük bir başarıya imza attı. Yarı final ve final müsabakaları için Bartın'a hareket edecek olan takımı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen uğurladı. Türkiye Şampiyonası'nda geldikleri noktadan dolayı takımdan gurur duyduğunu belirten Başkan Sözen, genç futbolcuların kendilerine ve Manavgat’a yakışanı yaparak şampiyon olarak dönmelerini istedi. 2 Haziran’dan bu yana devam eden mücadelelerde kazandığı maçlarla adından sıkça söz ettiren Manavgat Belediyespor, Bartın'da şampiyonluk için sahaya çıkacak. 25-26 Haziranda gerçekleşecek olan yarı final ve final müsabakalarına katılacak olan diğer takımlar ise Kadıköyspor, Damlaspor ve Çiftlikköy Adonisspor.

DSC_9365

DSC_9391