MANAVGAT BELEDİYESPOR,TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU

DSC_9725

MANAVGAT BELEDİYESPOR,TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU

2 Haziran'da başlayan U16 Türkiye Şampiyonası’nda yarı finale kadar çıkan Manavgat Belediyespor U16 takımı, bin 260 takım içerisinden 4. Oldu.

DSC_9733

Türkiye genelinde bin 260 takımlı U16 yerel liglerinde mücadele eden takımlar arasından 66 il'den 110 takımın katılmaya hak kazandığı U16 Türkiye Şampiyonasında, Manavgat Belediyespor 4. Oldu. U16 Türkiye Şampiyonası 2. Turunda Kütahya gurubunu lider olarak tamamlayan Manavgat Belediyespor, rakipleri İstanbul Haznedarspor, Altıntepsispor ve Antalya CLK takımlarını mağlup ederek adını, yarı finale yazdırmıştı. Yarı final müsabakaları sonunda 4. olarak turnuvayı tamamlayan Manavgat Belediyespor U-16 futbol takımı Manavgat’a gelişlerinde büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı. Aileleri ve belediye yönetimi, Türkiye Şampiyonasından kupayla dönen Manavgat Belediyespor oyuncularını Atatürk Kültür Merkezi önünde davul zurna ve alkışlarla karşıladı. Manavgatlı sporseverlerin de katıldığı kutlamada havai fişekler de atıldı. Turnuva sonunda Şampiyon Samsun Kadıköyspor olurken Mersin Çiftlikköy Adonis spor 2. İstanbul Damlaspor ise 3. Oldu.

DSC_9706

DSC_9724