PLAJ FUTBOLU HEYECANI DEVAM EDİYOR

DCM 072.JPG

PLAJ FUTBOLU HEYECANI DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı,Boğaz Otelde tüm heyecanı ve hızıyla sürüyor. Final maçı ise pazar günü yapılacak

DSC_1593

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı Türkiye ve Antalya’nın eşsiz güzellikteki Boğaz Otel sahilinde devam ediyor. Plaj Futbolu eğlenceli görüntülere sahne oluyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, Manavgatlı spor severler ve yerli yabancı birçok turist tarafından ön eleme maçları büyük bir merakla izlendi. Maç aralarında yapılan penaltı yarışlarında derece alan bay ve bayan yarışmacılar ise plaket almaya hak kazandı.

HAFTASONU YARIFİNAL VE FİNAL MAÇLARI

Yapılan ön eleme karşılaşmalarının ardından yarıfinale yükselmeye hak kazanan takımlar Özba Yapı İnşaat, Çiftçioğlu İnşaat, Cenaze Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü oldu. Ön eleme maçlarında 12 takımdan 144 sporcu, sporun ve futbolun tadını çıkararak birbirleriyle sportmence mücadele etti. Futbol şöleni, Profesyonel Spiker Oktay Sarı’nın heyecanlı sunumuyla daha da renkleniyor. Ön eleme maçlarında toplam 169 gol atılırken, İbrahim Güzel 13 golle ön eleme maçlarının gol kralı oldu. Cumartesi yapılacak yarı final maçları saat 20:00'de başlayacak. Final maçı ise pazar günü saat 21:30'da oynanacak. Şampiyon olan takım süper finallerde Manavgat’ı temsil etmeye hak kazanacak.

DSC_1440