MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BUCAKŞEYLER’E MODERN PARK

DSC_0059

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BUCAKŞEYLER’E MODERN PARK

Manavgat Belediyesi, “ Her Mahalleye Bir Park Projesi” kapsamında yürüttüğü çalışmalar kapsamında Bucahşeyler Mahallesi’nde, modern bir parkın yapımına başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü park yapımı çalışmasında, 1.5 metre yüksekliğinde 60 metre uzunluğunda duvar örme işlemi gerçekleştirilmesinin ardından 300 metrelik alana yürüyüş yolu yapıldı.

DSC_0045

Modern park içerisinde piknik alanı, spor aletleri, çocuk oyun gurubu, dinlenme alanları ve engelli vatandaşlar için engelli yolu da park projesi kapsamına dahil edildi. Belediye ekipleri, su taşkınlarını önlemek ve suyun tahliyesini sağlamak amacıyla da yağmur suyu hattı döşemesi çalışmasını gerçekleştirdi. Ayrıca park alanı içerisinde bulunan portakal, zeytin ve ayva ağaçları Manavgat Belediyesi tarafından koruma altına alındı. Kent genelindeki hizmet anlayışlarının ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni nefes alanlarının kent hayatına artı değer kattığını ifade etti.

DSC_0055

Başkan Şükrü Sözen, “ 106 mahalle genelinde devam eden park projelerimizin hayata geçmesiyle birlikte hem kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırıyoruz hem de vatandaşlarımız ve çocuklarımız için yeni sosyal alanlar oluşturuyoruz. Kent genelinde hizmetlerimiz ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde hız kesmeden devam edecektir” dedi.

DSC_0041

DSC_0049