BELEDİYEMİZDEN BİR İLK DAHA

MANAVGAT BELEDİYESİ İLETİŞİM MERKEZİ HALK MASASI ARTIK HİZMETİNİZDE

Manavgat Belediyesi Artık size daha yakın

7-24 ÇAĞRI MERKEZİ

İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile kente hizmet veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yine merkezine insanı ve iletişimi koyduğu bir hizmetini daha hayata geçirdi. Manavgat Belediyesi İletişim Merkezi HALK MASASI, Başkan Şükrü Sözen’in girişimleriyle hayata geçti. Halk Masası için oluşturulan 444 96 07 numaralı çağrı merkezi ise 7-24 Manavgat halkına hizmet verecek. Çağrı merkezi ekibi vatandaşlardan dilek, istek, öneri ve şikayetleri bu numaradan alacak. Vatandaşlar iletiş[email protected] adresinden de isteklerini belediyeye iletebilecek.

BAŞVURU MASASI OLUŞTURULDU

Ayrıca belediye giriş katında yer alan başvuru masasından da yüz yüze vatandaşla iletişim kurularak yine sorunlar çözüme kavuşturulabilecek. Halktan gelen talepler, şikayetler müdürlüklerle koordineli şekilde incelenerek vatandaşlara geri bildirimi yapılacak. Manavgat Belediyesi İletişim Merkezi Halk Masası’nda 1 müdür, 3’de görevli personel hizmet verecek. Halk Masası çalışanları, vatandaştan gelen talepleri hem günlük olarak kayıt altına alacak, hem de gün içinde güleryüzlü bir şekilde yönlendirme yaparak halkımıza hizmet edecek.

HİZMETLERE KOLAY ULAŞIM

Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Halk Masası’nın oluşturulmasıyla Manavgat Belediyesi, vatandaşlara bir adım daha yaklaşmış olacak. Başkan Şükrü Sözen, her yönüyle insanı merkeze alan belediyecilik anlayışıyla projeler ürettiklerini belirterek Halk Masası’nın da insanların yüzünü gülümseten, rahatlatan, işlerini kolaylaştıran bir hizmet olduğunu söyledi. Sözen, Halk Masası’nın oluşturulmasıyla belediye hizmetlerine daha kolay ulaşılacağını anlattı.

İNSANI MERKEZİMİZE ALDIK

Başkan Sözen, “Karşılaştığımız tüm sorunların kaynağında insan var. İnsan odaklı, her yönüyle insanı merkeze alan çalışmalar yaptığımız takdirde sorunları temelden çözmüş olacağız. Biz de bu düşünceden yola çıkarak Halk Masası’nı oluşturduk. Toplumda yaşayan herkesi dinleyip, en kısa sürede hizmet götürmek belediyemizin birinci görevi olacaktır. Ben de zaman zaman Halk Masası’nda zaman geçirerek vatandaşlarımızla bir araya geleceğim. Sorunları dinleyerek belediyemizin imkanları ölçüsünde yine halkımızla birlikte çözüm bulmaya çalışacağımız. Manavgat’ımız için hayırlı olacağını düşündüğüm bir projeyi daha hayata geçirdiğimiz için mutluyum” dedi.

MANAVGAT ¦-LET¦-+ަ-M MERKEZ¦-