TV STARLARDAN BAŞKAN SÖZEN'E ZİYARET

DSC_0682

TV STARLARDAN BAŞKAN SÖZEN'E ZİYARET

Ukrayna TV kanalının 10.sunu düzenlediğe ve Manavgat Belediyesi'nin de sponsorluğunu üslendiği TVSTAR Festivali minikleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret etti.

Manavgat Belediyesi'nin sponsorluğunda gerçekleşen TVSTAR festivaline Ukrayna, Bulgaristan, Kazakistan, Kosova, Hindistan, Arnavutluk, Estonya, ABD olmak üzeri 8 farklı milletten 50 çocuk ve anneleri katılıdı. Manavgat'ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezen çocuklar kendilerine bu fırsatı sunan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Sözen, çocukları kapıda karşılayarak toplantı masasına davet etti.

DSC_0557

DSC_0559

Çocuklara yaptığı konuşmasında Dünya genelinde her zamankinden daha fazla dostluğa, kardeşliğe ve hoşgörüye ihtiyacın olduğunu belirten Sözen, bunu başaracak olanlarında iyi yetişen ve çağdaş bir düşünceye sahip gençlerin olduğunu söyledi. Daha sonra kendisine getirilen hediyeleri kabul eden Sözen, Çocuklar için özel hazırlanmış olan paketleri de kendi elleriyle takdim ederek hatıra fotoğrafı çekindi.

DSC_0644

DSC_0658