HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

DSC_0450

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Manavgat Belediyesi'nin ''4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'' nedeni ile organize ettiği yürüyüş halkın ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Manavgat Belediyesi hayvanların korunmasına katkı sağlamak ve halkı bilinçlendirmek adına hayvanları koruma yürüyüşü gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanının altında toplanarak başlayan yürüyüşe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, çeşitli Sivil Toplum Örgütleri ve Oda Başkanları, Manavgat halkı ve çok sayıda öğrenci katıldı.

DSC_0465

DSC_0437

Yürüyüş öncesinde konuşma yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Dünyayı yalnızca insanların kullanmadığını diğer canlılarla beraber yaşadığımızı belirtti. Başkan Sözen, ''Doğayı, havayı beraber müşterek kullandığımız canlıların ve hayvanların olduğunu unutmamak adına küçük bir şeyler yapabilmek için buradayız. Şuna da inanıyorum ki insanlar hayvanları ve doğayı sevmediği taktirde insanları da sevemez. Çocuklarımız doğa ve hayvan sevgisi ile yaşamayı başarabilirlerse insanlara yaklaşımı da güçlü ve hassas olur'' dedi. Hayvanları Koruma yürüyüşü ırmak kıyısı yürüyüş yollarından devam ederek Delta Düğün Salonu'nun önünde son buldu. Yol boyunca renkli görüntülere sahne olan etkinlik Manavgat Belediyesi'nin hazırlattığı hayvan mamalarının dağıtılması ile noktalandı.

DSC_0493

DSC_0518