BAŞKAN SÖZEN’DEN ŞAMPİYONA ALTIN

7K4A3508

BAŞKAN SÖZEN’DEN ŞAMPİYONA ALTIN

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İspanya’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda Ümit Genç ve 21 Yaş altı Kata Milli Takımıyla altın madalya alan Manavgatlı Kutluhan Duran’a altın hediye etti

7K4A3489

Üç defa Türkiye Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu ve birçok turnuvada birincilikleri bulunan Kutluhan Duran, İspanyada yapılan Dünya Şampiyonasında altın madalya kazandı. Kazandığı zaferin ardından Manavgat’a dönen şampiyon karateci milli takım kampı öncesinde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etmeyi unutmadı. Kutluhan’ın hocası Manavgat Karate Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Yunus Battal’ın da bulunduğu ziyarette Başkan Sözen şampiyon sporcuyu ve hocasını ağırladı. 11 yıldır bu sporu yaptığını belirten Duran, hedefinin büyükler kategorisinde de aynı başarıyı tekrarlayarak Manavgat’ın ve Türkiye’nin ismini duyurmak olduğunu söyledi. Her zaman sporu seven ve destekleyen bir kişi olarak böyle bir başarıyı Manavgat’a kazandırdığın için Kutluhan’a teşekkür eden Başkan Sözen, hem spor hem de eğitim hayatında başarılar diledi. Başkan Sözen şampiyon sporcuya başarılarından dolayı altın hediye etti.

7K4A3502