TOROSLARIN KADINLARI MANAVGAT’I GEZECEK

TOROSLARIN KADINLARI MANAVGAT’I GEZECEK

Manavgat Belediyesi’nin “Torosların Kadınları Manavgat’ı Geziyor” projesinin yıl içindeki ikinci etabı 25 Eylül 2018 tarihinde başlayacak. Gezi programına katılmak isteyen kadınlar, 15-30 Eylül tarihlerinde belediyeye veya muhtarlıklara kayıt yaptırabilecek

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, kadınlara yönelik sosyal projelerinden olan ‘Torosların Kadınları Manavgat’ı Geziyor’ projesinin yıl içindeki ikinci etabı 25 Eylül’de başlayacak. Manavgat Belediyesi’nin geçtiğimiz Nisan ayında kırsal mahallelerde yaşayan kadınlar için başlattığı proje kapsamında kadınlar, Manavgat’ın tarihi, turistik ve doğal güzellikleri ile buluşturulmuştu. Projede 1. 5 ay içerisinde Manavgat’ın çeşitli kırsal mahallelerinden 2 bine yakın kadın, evlerinden alınmak üzere gezdirilmişti. Manavgat Belediyesi’nden yapılan açıklamada, gezi programına katılmak isteyen kadınların, 15-30 Eylül tarihleri arasında 444 96 07 Nolu telefondan Manavgat Belediyesi Halk Masası’na veya bulundukları muhtarlıklara isim kaydı yaptırabilecekleri belirtildi.

TÜM GÜN GEZİ

Geziler kapsamında kadınlar, otobüsle mahallelerinden alınarak Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne getirilecek. Burada kadınları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen karşılayarak ikramlarda ve hitapta bulunacak. Ardından kadınlar sırayla Manavgat Şelalesi’ni ve Manavgat Kent Müzesi’ni gezecek. Gezi kapsamında kadınlar Manavgat ırmağında muhteşem bir tekne turuna çıkarak Boğaz Otelde öğle yemeği yiyecek. Side Gezisinden sonra ise kadınlar alındıkları yerlere bırakılarak geziyi tamamlayacak.

7K4A4821

KADINLARA TEŞEKKÜR

Geziler esnasında kadınları yalnız bırakmayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen; “ Toros Kadınları Manavgat’ı Geziyor projemizin ikinci etabını çok yakında başlatacağız. Projemizi, kırsal mahallelerde yaşayan kadınlarımıza Manavgat’ın güzelliklerini gösterebilmek, en azından bir gün de olsa bizlerle beraber olma fırsatını vermelerini istediğimiz için hayata geçirdik. Ben projeye katılacak olan kadınlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Tüm kadınlarımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

toros kad¦-nlar¦- ku¦êltu¦êr gezisi arka

7K4A4729

7K4A4767