SİDE FESTİVALİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

SİDE FESTİVALİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Antik Side’de, Manavgat Belediyesi’nin 15-23 Eylül tarihleri arasında yapacağı 17. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı.Festival, Gün Batımı Konserleri, Gün Batımı Sohbetleri ve Girit Kültür Evi Buluşmaları ile renkli görüntülere sahne olacak.

GÜN BATIMI KONSERLERİ

Popüler Türkçe parçaları, İspanyolcaya mükemmel bir şekilde uyarlayarak seslendiren Yasmin Levy, 15 Eylül’de Side Antik Kent’tehayranlarıyla buluşacak. Festival kapsamında 16 Eylül’de Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Konseri, 18 Eylül’de Cem Adrian, 20 Eylül’de Sibel Köse, Uğur Güneş, 21 Eylül’de Nelly White Band, 22 Eylül’de ünlü tenör Hakan Aysev gibi ünlü sanatçılar konser verecek. 23 Eylül’de ise Anadolu Ateşi dans grubu sahne alarak, muhteşem gösterilerini halkla buluşturacak. Festivalde büyük konserler saat 21.30’da, gün batımı konserleri ise Saat 18.00’de başlayacak.

bro+ş+-r i+ğ

SİDE SOHBETLERİ

Bu yıl Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivalinde Side Kültür Evi Buluşmaları kapsamında ise 16 Eylül’de komedyen ve oyuncu Ceyhun Yılmaz “Şiirden Kahkahaya”, 18 Eylül’de Müzisyen Doğan Duru ile “Müzik Sohbetleri”, 22 Eylül’de Gazeteci Nevşin Mengü ile “Hedefler ve Yöntemler”, 23 Eylül’de Psikiyatrist Dr. Gülcan Özer ile “Herkes Kendi Hayatının Kahramanı” konulu sohbetlerini Manavgat halkıyla gerçekleştirilecek. Kültür Evi Buluşmaları, saat 19.30’da başlayacak.

Afi+ş Sanat+ğ¦-lar2

GİRİT KÜLTÜR EVİ BULUŞMALARI

17-19 Eylül tarihleri arasında ise festival kapsamında Side Girit Kültür Evi Buluşmaları ile, kentin yakın geçmişinde izleri bulunan Girit Kültürü, yöresel yemekleri, halkla ve turistlere tanıtılacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Tüm sanatseverleri 17. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivalimize davet ediyorum” dedi.

yasmin levy

antalya senfoni ork