MANAVGAT’IN ÜRETKEN KADINLARINA ALKIŞ

MANAVGAT’IN ÜRETKEN KADINLARINA ALKIŞ

Manavgat Belediyesi Toros Kadınları Emek Pazarı’ndaki kadınlar, Antalya’da düzenlenen Kadın Kooperatifleri Festivali’nde Manavgat’ı temsil ederek, katılımcılardan tam not aldı

Manavgat Belediyesi Toros Kadınları Emek Pazarı’ndaki kadınlar, 1-5 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Muratpaşa Kadın Kooperatifleri Festivali’nde buluştu. Manavgatlı kadınların el emeği göz nuru ürünlerini sergilediği standlar, Antalya’da büyük beğeni topladı. Kadınlar, her gün festivalde stand açarak Manavgat’ın yerli ürünlerini tanıttı.

TOROS KADINLARI EMEK PAZARI (6)

Toros Kadınları Emek Pazarı standı yoğun ilgi gördü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen; “Toros Kadınları Emek Pazarı’mızın güçlü, fedakar ve üretken kadınlarımızın Antalya’da düzenlenen Kadın Kooperatifleri Festivali’ne katılarak Manavgat’ımızı temsil etmesinden büyük onur duyduk. Yaptıkları birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünleriyle büyük beğeni toplayan Manavgatlı kadınlarımızı, kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. Bu yıl ilki gerçekleştirilen festival, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde başladı. Festival süresince, kooperatifler ürünlerini sergileyip satış yaptı. Festivalde ayrıca konserler, sahne gösterileri, atölye çalışmaları, seminerler ve çalıştaylar da düzenlendi.

TOROS KADINLARI EMEK PAZARI (1)TOROS KADINLARI EMEK PAZARI (5)