MANAVGAT BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ 7 EYLÜL’DE

MANAVGAT BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ 7 EYLÜL’DE

Manavgat Belediyesi bu yıl sünnet ettirdiği 150 çocuk için 7 Eylül 2018 tarihinde muhteşem bir toplu sünnet şöleni organizasyonu düzenledi.Sünnet Şöleni; konvoy ile şehir turu, lunapark, tekne turu ve eğlence şeklinde gerçekleşecek.

7 Eylül 2018 Cuma günü yapılacak olan sünnet düğünü öncesinde çocukların çeşitli hastanelerde sünnet işlemleri gerçekleştirilmişti. Sünnet düğünü öncesinde çocuklar A’dan Z’ye giydirilerek iyileşmeleri de beklendi. Manavgat Belediyesi, sünnet düğününün çok güzel ve eğlenceli geçmesi için her türlü imkanı seferber etti.

7K4A0979

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEK

Belediyenin sünnet düğünü organizasyonu 7 Eylül günü saat 14.30`da erkekliğe ilk adımlarını atacak olan çocuklar ve ailelerinin fotoğraf çekimi için Atatürk Kültür Merkezi’nde toplanmasıyla başlayacak. Daha sonra saat 15.00 itibariyle Atatürk Kültür Merkezi önünden şehir turu için konvoy eşliğinde hareket edilecek. Manavgat turunun ardından çocuklar lunapark eğlencesi ve tekne turuna katılarak, akşam da 18.30’da Boğaz Otel`de düzenlenen yemekli eğlence ile coşacak. Başkan Sözen,7 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan sünnet şenliğine tüm Manavgat halkını davet etti.

7K4A1196

7K4A0862