MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM ATAĞI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM ATAĞI

Manavgat Belediyesi yeni eğitim öğretim yılı öncesi, eğitim atağı gerçekleştirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen bu yıl ilk kez Çolaklı’da bir Erkek Öğrenci Yurdu ile Kreş ve Gündüz Bakımevi kazandırdı.

7K4A3077

ERKEK YURDU TAMAMLANDI

Manavgat’ın kırsal mahallelerinden kente gelen ortaöğretim öğrencileri için Manavgat Belediyesi tarafından yapılan kız yurdunun ardından, erkek yurdu da tamamlandı. Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir ortamda barınmalarını sağlamak amacıyla, Manavgat Belediyesi tarafından 120 yatak kapasiteli erkek yurdu yapıldı. Öğrenciler, kahvaltı ve yemeğin yanı sıra okullara ücretsiz servis imkanından yaralanacak. Erkek yurdunda ayrıca etüt ve spor alanları da bulunuyor. Erkek yurduna kayıt yaptırmak için 10-14 Eylül tarihleri arasında 763 04 66 numaralı telefondan ya da Üçtepeler Mahallesi Şelale Caddesi No: 47 Çolaklı adresinden başvuru yapılabilir. Manavgat Belediyesi Erkek Yurdu 17 Eylül 2018 tarihinde faaliyete geçecek.

7K4A3096

KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİNİN 2. ŞUBESİ

Manavgat Belediyesi tarafından eski Çolaklı belediye binası, kreş ve gündüz bakım evi haline getirildi. Sosyoekonomik yönden desteklenmesi gereken ailelere yönelik ikinci şubesiyle kreş ve gündüz bakım merkezi, Çolaklı’da 17 Eylül 2018 tarihinden itibaren eğitim öğretime başlayacak. 36 ve 68 ay arası 90 öğrencinin yararlanabileceği kreşte çocukların vakit geçirebileceği bahçe alanı, içerisinde ise birçok sınıf bulunuyor. Öğrenciler ayrıca, ücretsiz servis imkanından da yaralanabilecek. Kayıtlar ise 10-14 Eylül tarihleri arasında 763 81 27 numaralı telefondan ya da eski Çolaklı belediye binası adresinden yapılabilir.

7K4A3101

ÇOCUKLARIMIZ, GELECEĞİMİZDİR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eğitime verdiği önemi belirterek; “ Geleceğimiz olan çocuklarımıza ve onların eğitim ve öğretimine çok veriyoruz ve çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. Son olarak erkek yurdu ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evini hayata geçirdik. 2 yıl önce faaliyete geçirdiğimiz kız yurdumuzun ardından, erkek yurdumuzu da faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca kentimize ikinci kez kreş ve gündüz bakım evi kazandırmanın da sevinci içerisindeyiz. Bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden ailelerimize teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

7K4A3097

7K4A3103