Ana Sponsor Manavgat Belediyesi

24Manavgat`ta bu yıl 4`üncüsü yapılacak olan Uluslararası Manavgat Oryantiring Yarışları`nın Ana sponsoru olan Manavgat Belediyesi ekipleri,şu günlerde harıl harıl çalışarak kenti yarışlara hazırlıyor.

Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen`in verdiği büyük desteklerle,23 - 26 Şubat tarihleri arası yapılacak yarışlara yurtiçi ve yurtdışından 50 kulüpten bin 20 sporcu katılacak.

Yarışlara başta Almanya, Rusya, Slovakya ve İskandinav ülkeleri olmak üzere 112 yabancı sporcunun katılacağı, Titreyengöl, Oymapınar, Sorgun Çamlığı ve Side Antik Kent'te yapılacak yarışların 34 ayrı kategoride yapılacağı kaydedildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye olarak spora, sporcuya ve gençliğe her zaman önem verdiklerini dile getirdi.