Manavgat Belediyesinden 8 Mart Etkinlikleri

19Manavgat Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Tiyatro Oyunu

Manavgat Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu, 8 Mart akşamı Saat 19.00`da ``Emek ve Gül`` ve ``Kadıncıklar`` oyununu sahneleyecek. Yönetmenliğini Gençlik Merkezi Tiyatro Yönetmeni Mehmet Bayrakdar`ın yaptığı oyunda 18 genç sahne alacak. Sait Faik Abasıyanık, Sheakspeare ve Aragon`un eserlerinden alınarak sahnelenen karma oyun, ücretsiz olarak Gençlik Merkezi Salonu`nda Manavgatlı tiyatroseverlerle buluşacak.

Sergi de Açılacak

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gençlik Merkezi Resim Kursu`nda eğitim gören bayan öğrenciler ise 8 Mart`ta yaptıkları eserlerden oluşan sergilerini saat 13.00`de Kültürevi önünde açacak. Resim Eğitmeni Recep Ak önderliğinde hazırlanan resim kursu öğrencilerinin sergisi 8-9 ve 10 Mart tarihleri boyunca üç gün açık kalacak. Sergi açılışı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından yapılacak. Sergi açılışı öncesinde ise, Başkan Sözen tarihi köprü üzerinde Manavgatlı hanımlara karanfil dağıtacak. Başkan Sözen, Tiyatro oyunu ve sergiyi izlemeye tüm Manavgat halkını, özellikle hanımları davet etti.