Manavgat Belediyesi`nde Memurlar Yemin Etti

Manavgat Belediyesi`nde itfaiye erliği sınavında başarılı olarak aday memurluk sürelerini tamamlayan memurlar, düzenlenen törenle yemin etti.

6 aday memurun yemin ederek asaletlerini aldığı törene Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ile Hasan Şekerlisoy katıldı.
Yemin töreninden önce konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,``Bugün burada memur arkadaşımızın hayatlarında dönüm noktası olan anlamlı günde birlikteyiz. Sizler buraya hak ederek geldiniz. Devlet memurları kamu hizmetini en iyi şekilde vermeye çalışan kişilerdir. Memuriyet millet hizmeti açısından çok önemli bir görevdir. Belediye Başkanınız olarak bugünden sonra daha bir mesuliyet içerisinde hareket etmenizi bekliyorum. Ekmek paranızı helalinden kazanın, birbirinize karşı saygılı ve sevgili olun, hizmet verdiğiniz vatandaşa zaten sevgili ve saygılı olmak mecburiyetindesiniz.

Benim de görevinizin son derece büyük sorumluluk isteyen bir görev olduğunun bilinciyle çalışacağınızdan şüphem yok. Sizleri kutluyor görevinizde başarılar diliyorum.
Kadrolarınız hayırlı uğurlu olsun`` dedi.Hepsi de bayan olan 6 memur, daha sonra birer birer yemin etti.Çiçeği burnunda memurlar, Başkan Sözen’e çiçek sunarak teşekkür etti.