``Aşk Olsun Sana Çocuk`` Duygulandırdı

Manavgat Belediyesi`nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Manavgat`a gelen Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları,``Aşk Olsun Sana Çocuk`` adlı oyunu sahneledi.

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi salonunda 18.30 ve 21.00 saatlerinde iki seans oynanan belgesel niteliğindeki oyunu izlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve çok sayıda Manavgatlı geldi. Yakın tarihe ışık tutan belgesel niteliğindeki 2 perdelik oyunu izleyenler duygusal anlar yaşadı. Yaşar Gündem`in yönetip oyunlaştırdığı ``Aşk Olsun Sana Çocuk`` oyun izleyiciler tarafından gözyaşlarıyla uzun süre ayakta alkışlandı.

Başkan Şükrü Sözen,oyun sonunda tiyatroculara karanfil ve buket çiçek ve plaket hediye ederek böyle güzel bir oyunu Manavgat`a getirdikleri için teşekkür etti.