MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SARILAR’A MODERN PAZAR YERİ

7K4A4804

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SARILAR’A MODERN PAZAR YERİ

Manavgat Belediyesi kentin büyük mahallelerinden birisi olan Sarılar’a yaptırdığı modern kapalı Pazar yeri inşaatını tüm hızıyla sürdürüyor. Pazar yeri açıldığında mahallelinin büyük ihtiyacı giderilmiş olacak.

ZEMİN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Manavgat Belediyesi, vatandaşların isteği üzerine, kentin büyük mahallelerinden olan Taşağıl, Sarılar ve Kızılot’a kapalı pazarı yerleri yapımı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Sarılar Mahallesi’ndeki modern kapalı Pazar yeri inşaatında da aralıksız olarak çalışmalar sürdürülüyor.

7K4A4828

BİTME NOKTASINA GELDİ

Çatı yapımı çalışmaları tamamlanan Pazar yerinde şu anda zemin çalışmaları devam ediyor. Mahallemizin büyük ihtiyacı olan modern Pazar yerinin bitme aşamasına geldiği belirtildi. 8 bin 760 m² alan üzerinde ve 2 bin 700 m² çelik konstrüksiyonlu asma germe membran kaplama olarak inşa edilen pazar yerinde idari bina, zabıta ofisleri, mescid ve WC’lerin yer alacağı açıklandı.

7K4A4817

SÖZEN; “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Manavgat’ta büyük mahallelerde modern kapalı Pazar yerlerine ihtiyaç duyulduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu kapsamda Taşağıl, Sarılar ve Kızılot’ta Pazar yerleri yaptıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Seçim döneminde vatandaşlarımızdan gelen Pazar yeri taleplerini yerine getireceğimiz konusunda söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Pazar yerlerimizin açılışlarını çok yakında Manavgat halkımızla birlikte yapacağız” dedi.

7K4A4825

7K4A4818