MANAVGAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

7K4A2198

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Manavgat Belediyesi, Aşağı Pazarcı Mahallesi’nde Yunus Emre İlköğretim Okulu ve çevresinde kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışması başlattı.

7K4A2209

Manavgat Belediyesi, Aşağı Pazarcı Mahallesi’nde çocukların daha rahat okula gidip gelebilmeleri amacıyla ve vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Yunus Emre İlköğretim Okulu ve çevresinde kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışması başlattı. Bölgede seferber olan ekipler, 1071,1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077, 1079, 1080, 1081, 1082 ve 1087 numaralı sokakları, kaldırım ve çevre düzenlemesi ile modern bir hale getirecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, yapılması planlanan 5 bin 250 m2’lik parke alanının, 2 bin 107 m2 sinde çalışmalarını tamamladı. Çalışmada yapılması planlanan 3 bin m2’lik bordür taşının ise bin 52 m2’sini döşeyerek yolu kullanıma hazır hale getirdi. Manavgat Belediyesi ekipleri, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılan bütün cadde ve sokaklarda, okulların tatil olmasından sonra sıcak asfalt çalışması yapılarak, minik öğrencilere ve mahalle sakinlerine rahat bir ulaşım imkanı sunmuş olacak.

7K4A2220

AYAKLAR ÇAMURA DEĞMEYECEK

Okul çocuklarının artık daha modern bir ulaşıma sahip olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Aşağı Pazarcı Mahallesi Muhtarı İlhan Özden, yatırım ve hizmetlerinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e, bölge halkı ve veliler olarak teşekkür ettiklerini ifade etti. Muhtar Özden, “Çocuklarımızın daha rahat bir ortamda eğitim görmesi adına yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e bölge halkı adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şükrü Sözen, “Aşağı Pazarcı Mahalle’mizde sürdürdüğümüz çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte, çocuklarımızın ve mahalle halkımızın artık ayağı çamura değmeyecek. Bizler, onların yüzündeki tebessüme ve mutluluğa ortak olmak için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Kent genelindeki bütün hizmetlerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde devam edecektir” dedi.

7K4A2196 - Kopya

7K4A2237