SARILAR'A HİZMET ATAĞI

SARILAR'A HİZMET ATAĞI

Sarılar Mahallesi, Manavgat Belediyesi'nin önemli yatırımları ile her geçen gün büyüyüp gelişiyor. Son 2 yıl içerisinde Sarılar Mahallesi’ne 2 adet park ve 23 km asfalt yapılırken, 15 km’lik kaldırım düzenlemesi çalışması ise tüm hızıyla devam ediyor.

AYRIMSIZ VE AYRICALIKSIZ HİZMET

Manavgat’ın 106 mahallesine ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeyi ilke edinen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, özellikle büyük mahallelerde de önemli yatırım ve hizmetlere imza atıyor. Vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendiren Manavgat Belediyesi, Sarılar Mahallesi’nde son iki yılda ihtiyaca cevap verecek yatırımlar yaptı. Manavgat’ın önemli merkez mahallelerinden Sarılar’da son iki yıl içerisinde 2 adet park, 23 km asfalt yapılırken, 15 km’lik kaldırım düzenlemesi çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.

15 KM’LİK KALDIRIM

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Sarılar Mahallesi'ne 15 km’lik yeni kaldırım yapılıyor. Kaldırım çalışmaları, Zeki Vargün İlkokulu çevresini kapsayan 1032, 1004, 1014, 3004, 3007, 3011 sokaklar ve Demokrasi Caddesi'nde devam ediyor. Aralık ayının ortasında başlayan çalışmalar sonucunda şu ana kadar 6 km yeni kaldırım tamamlanırken, geri kalan 9 km için ekipler yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. 6 cm kalınlığındaki kilitli parke taşlarının kullanıldığı kaldırım çalışmalarında, görme engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla yönlendirme taşı da bulunuyor.

PROJELERİN ARDI ARKASI KESİLMEYECEK

Park, asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği Sarılar’da, halkın yüzü gülmeye başladı. Başkan Sözen, çocuklara ve kadınlara verdiği park ve spor aletleri sözünü de tutmuş oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sarılar'a içerisinde oyun grubu ve spor aletlerinin de bulunduğu 2 adet parkın yapımını tamamladı. Kaldırım düzenlemeleri sonrasında ise asfalt çalışmalarının yapılacağı açıklandı. Sarılar Mahallesi’ne imkanlar ölçüsünde önemli yatırımlar yapmaya çalıştıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 3’üncü park ve kapalı Pazar alanının da yakında hayata geçirileceği müjdesini verdi.

PARK2

SARILAR PARK 1