MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN PARKLARA DEKORATİF SAKSI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN PARKLARA DEKORATİF SAKSI

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi’nde parklara yerleştirilecek olan dekoratif saksıların üretimi yapılıyor. Müdürlük bünyesinde yapılan devekuşu şeklindeki dekoratif saksı ise oldukça beğenildi

ÜRETEREK BÜYÜYOR

Manavgat Belediyesi, üreterek tasarruf etmeye devam ediyor. Çiçek ve ağaç üretiminin yanı sıra bank, pergole gibi kent mobilyalarının üretimini yaparak tasarruf eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklara yerleştirilecek olan dekoratif saksıların üretimine de başladı. Demir malzemeden yapılan dekoratif devekuşu şeklinde yapılan saksılar, kentin muhtelif yerlerine yerleştirilmeyi bekliyor. Sevimli görüntüsü ile oldukça ilgi çeken saksıların vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildiği belirtildi. Devekuşu şeklindeki saksıların içerisine mevsimlik petunya çiçeğinin ekilerek Side Bulvarı kenarındaki parka yerleştirileceği açıklandı.

TASARRUF DEVAM EDECEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, tasarrufu benimseyen ve üretken belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmalar da halk tarafından büyük beğeni ve takdir topluyor. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi olarak tasarrufu ve üretkenliği ilke edinerek yaptığımız çalışmaların, halkımızı memnun etmesi bizim en büyük mutluluğumuzdur. Tasarrufumuz ve üretken belediyecilik anlayışımız bundan sonra da en etkin bir biçimde devam edecek. Belediyemiz bünyesinde ürettiğimiz dekoratif ürünlerin sayısını artıracağız” dedi.