PLAJ VOLEYBOLU MANAVGAT CUP'LA DEVAM EDİYOR

PLAJ VOLEYBOLU MANAVGAT CUP'LA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında ilkini gerçekleştirdiği Plaj Voleybolu Turnuvası Manavgat Cup takımlarının katılımı ile devam ediyor. Boğaz Otel Plajı’ndaki turnuva, 8 profesyonel bayan takımıyla daha da heyecanlı hale geldi.

IMG_9174

Manavgat Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında ilkini gerçekleştirdiği Plaj Voleybolu Turnuvası Manavgat Cup takımlarının katılımı ile devam ediyor. Yaz aylarını keyifli bir hale getirmek ve Manavgat halkına sporu sevdirmek amacı ile düzenlenen turnuvaya 8 bayan profesyonel takım dahil oldu. Boğaz Otel Plajı’nda yapılan turnuvaya Manavgatlı spor severler büyük ilgi gösteriyor. Heyecan dolu anlara sahne olan maçlar, izleyiciler tarafından büyük alkış alıyor.

FİLENİN SULTANLARI MANAVGAT'TA

Halk takımları kategorisinde 16 erkek ve 8 bayan takımı karşılaşırken Manavgat Cup kategorisinde ise dünya ve Avrupa şampiyonalarında mücadele eden 8 bayan voleybol takımı yarışacak. Profesyonel oyuncuların ve halk takımlarının ayrı ayrı yaptığı karşılaşmalar sonucunda yarı final ve final müsabakaları ile turnuvanın şampiyonu belli olacak. Turnuvayı izlemek isteyen vatandaşlar için Manavgat Belediyesi tarafından saat 18.30'da AKM (Atatürk Kültür Merkezi) otoparkından ücretsiz servis hareket ediyor.

IMG_9159