MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN ONLİNE EĞİTİME DESTEK PROJESİ

Manavgat Belediyesi’nden çocuklara karne hediyesi ONLİNE EĞİTİME DESTEK PROJESİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu yıl karne tatili öncesinde ilköğretim ve ortaöğretim seviyesindeki 30 bin öğrencinin hem eğitimlerine katkıda bulunmak hem de keyifli zaman geçirecekleri “Online Eğitime Destek Projesi”ni başlatarak kullanıma açtı.

CUMHURİYET MEYDANI’NDA TANITIMI YAPILDI

Manavgat Belediyesi geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimine

katkı yapmayı her zaman ön planda tutuyor ve bu yönde farklı proje ve hizmetlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu amaçla uzun süredir çalışmaları belediye bünyesinde yürütülen “Online Eğitime Destek Projesi”, karne tatili öncesinde başlatıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Online Eğitime Destek Projesi’nin tanıtımını, öğrenci ve öğretmenlerin de katılımıyla Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda yaptı.

AKTİVASYON KARTLARINI BAŞKAN SÖZEN DAĞITTI

Başkan Sözen, ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrencilerin ihtiyaç duyacağı yardımcı kaynakların tamamını içeren bir eğitim web sitesini Manavgatlı öğrenciler ve öğretmenler için 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanıma sunduklarını anlattı. Öğrenci ve öğretmenlerin siteye girmek amacıyla kullanacakları aktivasyon kartlarını Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan standda dağıtımını kendisi yapan Başkan Sözen, projeyi özellikle karne tatil öncesinde hayata geçirdiklerini vurguladı. Başkan Sözen, testler, sesli hikaye kitapları, okul kitapları, zihinden problemler, tatil kitapları ile donanımlı manavgategitim.org sitesinin karne tatilinde öğrenciler için faydalı olacağını söyledi.

30 BİN ÖĞRENCİ İÇİN HAZIRLANDI

Üzerinde siteye giriş şifreleri bulunan eğitim kartlarını Başkan Sözen’in elinden alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Başkan Sözen, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimi bizim için son derece önemli. Bu nedenle onların eğitim gelişimine katkı yapacak bir proje başlattık. Hayata geçirdiğimiz online eğitime destek projemizden öğrenci ve öğretmenlerimizin 1 yıl boyunca verimli bir şekilde yararlanacaklarını düşünüyoruz. Projemizle İlköğretim seviyesindeki 30 bin öğrenciye ulaşmayı düşünüyoruz. Bu vesileyle bütün öğrenci ve öğretmenlerimize mutlu bir tatil diliyorum” dedi. Başkan Sözen daha sonra öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip, gitar dinletisine birlikte katıldı.