BAŞKAN SÖZEN MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

muhtarlar

BAŞKAN SÖZEN MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Boğaz Oteli’nde 106 Mahalle Muhtarıyla kahvaltıda buluştu. Düzenlenen kahvaltıya, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri de katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda, Manavgat Belediyesi’nde Başkan Şükrü Sözen ile yeni dönemde görev yapacak olan Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri görev alanlarını anlattı, muhtarlar ile tanışarak birbirlerine başarılar diledi. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat’ın tek kadın muhtarı olan Örnek Mahallesi Muhtarı Melek Şahin’i de büyük bir nezaketle ağırladı. Muhtarların kendilerini ve mahallerini tanıtmasının ardından düşüncelerini ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni seçilen ve görevine devam eden muhtarlarla birlikte Manavgat için yol arkadaşlığı yapacaklarını belirterek, gece gündüz demeden hizmet üreteceklerini ifade etti.

MUHTARLARIMIZLA BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Başkan Sözen, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında, “Yeni bir düzenin başlangıcının startını verdik. Demokratik bir süreçti. Tüm mahallelerimizde demokratik bir süreç yaşandı. Her birinizin katkısı ve kıymeti var. Hiçbir tatsızlık, kırgınlık olmadan üzüleceğimiz bir olay yaşanmadan bir seçimi neticeye götürdük. Demokrasi tecelli etti. Yeni göreve gelen ve devam eden arkadaşım oldu. Görevini bırakan muhtar arkadaşlarıma da buradan teşekkür ediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımla da hayırlı bir çalışma dönemi diliyorum. Gururla söylüyorum. Hepiniz benim yol arkadaşım, mesai arkadaşlarımsınız. Sizlerle çalışmaktan her zaman mutlu olduk. 10 yıldır olduğu gibi aynı dostluk, kardeşlik çerçevesinde hepinizin huzurla, başarıyla hizmet ettiği bir 5 yıl diliyorum. Yeni dönemde mahallelerimizin eksiklerini gidermek anlamında birlik ve beraberlik içinde çalışmayı diliyorum. Önümüzde bir 5 yıl var. Hepinize yürekten başarılar diliyorum. Şimdiden sonra yeni göreve gelen müdür ve başkan yardımcılarımızla görüşerek sorunları çözmek adına her konuda destek alabilirsiniz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR İLE KOORDİNELİ ÇALIŞMAYA BAŞLADIK

Sözen, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olarak da muhtarları bilgilendirdi. Sözen, “Büyükşehir Belediyesi yeni yeni ekibini kurmaya, kadrolarını oluşturmaya başladı. Geçen hafta 2 kez Sayın Muhittin Başkanımızla bir arada oldum. Uzun uzun sohbetlerimiz oldu. Genel Sekreterle konuştum. Beklentilerimizi aktardık. Büyükşehir Belediyesi’nin yapılarını oluşturmak için kısa bir zaman kredisine ihtiyaçları var. Bunun startını verdiler. Geçen hafta belli noktalara idarecilerini konuşlandırmaya başladılar. Kısa zamanda da onlarla beraber koordineli bir çalışmayı başlatacağız. Şimdilik onların Manavgat’taki eksiklerini bizler telafi etmeye çalışıyoruz. Müdür ve başkan yardımcısı arkadaşlarım ASAT’ın, mezarlık hizmetlerinin, park bahçelerin hepsine müdahil olmaya başladılar. Koordineli bir şekilde çalışılıyor. Sistem oturunca herhalde bugüne kadar yaşanan tüm olumsuzluklar da ortadan kalkacaktır. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiren konulardaki sıkıntılarınızı bize bu saat itibariyle dile getirebilirsiniz” dedi.

MNVG9647

MNVG9689