AÇIK HAVADA YAĞLI GÜREŞ ANTRENMANI

AÇIK HAVADA YAĞLI GÜREŞ ANTRENMANI

Manavgat Belediyesi, 5 Mayıs Pazar günü Ilıca Stadyumu’nda yapılacak olan 8. Geleneksel Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin hazırlıklarını, Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’ndaki yeşil alanda başpehlivanların katılımıyla gerçekleştirdi. Aslına uygun olarak açık havada gerçekleşen antrenmanda, isim yapmış başpehlivanlardan Serhat Gökmen, İsmail Balaban, Turan Balaban, Osman Aynur ve İbrahim Toraman kol bağladı. Baş altı, büyük orta ve minik kategorisinde güreş yapan pehlivanlarda açık havada birbirleriyle kıyasıya güreşti. Başpehlivanların antrenmanına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Manavgat Güreş Ağası Hasan Özden ve vatandaşlar da katıldı.

ATA SPORUNA GENİŞ KATILIM

Kırkpınar daimi altın kemer sahibi efsane başpehlivan Ahmet Taşçı ve Kırkpınar’a damga vuran başpehlivanlardan Arap Namık (Akgün) ‘ın yanı sıra 9 kez Avrupa Güreş Şampiyonu olan Milli güreşçi Taha Akgül’de, Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Manavgat halkını ve güreş severleri yalnız bırakmayacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hazırlıkları tüm hızıyla devam 8. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni izlemeye tüm Manavgat Halkını davet etti. Başkan Şükrü Sözen, “ 5 Mayıs Pazar Günü Ilıca Er Meydanı’mızda gerçekleştireceğimiz 8’nci Manavgat Belediyesi Yağlı Güreş Pehlivan Güreşleri hazırlığımızı, eksiksiz olarak yapabilmek için bütün birimlerimizi seferber ederek çalışmalarımıza başladık. Tarihimize ışık tutan ata sporumuzu izlemeye bütün güreş severlerimizi ve Manavgat halkımızı davet ediyorum” dedi.

MNVG8686

MNVG8526