HAYALLERİNİ DUVARLARA YANSITTILAR

Un8

HAYALLERİNİ DUVARLARA YANSITTILAR

Manavgat Belediyesi tarafından Side Gençlik Merkezi’nde organize edilen “Duvar Boyama Sanat Günleri” etkinliği 550 minik öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti

Manavgat Belediyesi tarafından Side Gençlik Merkezi’nde organize edilen “Duvar Boyama Sanat Günleri” etkinliği 550 minik öğrencilerin katılımıyla yapıldı. 2 gün sürecek olan etkinlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, öğrencilerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Duvar Boyama Sanat Günleri” etkinliğinin ilk gününde, Manavgat Belediyesi Kreşi, Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, ilçedeki çeşitli okullarda öğrenim gören çocuklar, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri olmak üzere 550 öğrenci, yabancı ressamların katılımıyla duvarları rengarenk boyadı. Emekli edebiyat öğretmeni Ayfer Çakal ile Singapur’dan gelen dünyaca ünlü duvar boyama sanatçıları Abu Jalal Sarimon ve Barry Yeow’un yanı sıra Tacikistanlı sanatçı Faruch Negmatza da Manavgat Belediyesi’nin organizasyonunda öğrencileri yalnız bırakmadı.

HERŞEY ONLAR İÇİN

Başkan amcalarıyla doyasıya eğlenerek duvar boyayan minik öğrenciler için Rusya’dan gelen 11 kişilik ressam grubu, en güzel eserlerini öğrenciler için sergiledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’le gönüllerince vakit geçiren minik sanatçılar ve aileler etkinliğin düzenlenmesinden dolayı duydukları mutluluğu belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Hayattaki en güzel duygunun çocukların yüzündeki mutlulukta yer almak olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise çocukların mutluluğu ve güzel bir kentte yaşaması için tüm imkanlarını seferber yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

MNVG7176

Başkan Şükrü Sözen, “Bizler, gece gündüz demeden çocuklarımızın mutluluğunu düşünerek, onların güzel bir Manavgat’ta yaşamasını hayal ediyoruz ve bu bilinçle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza aydınlık dolu yarınlar diliyorum” dedi.

MNVG7191

MNVG7192