BELEDİYENİN GEZİCİ OYUN EVİ’NE ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLG

G1

BELEDİYENİN GEZİCİ OYUN EVİ’NE ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ

Manavgat Belediyesi’nin kentteki çocukları eğlendirmek ve eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği “Gezici Oyun Evi ” projesinden 46 mahalledeki 2 bin 608 çocuk yararlandı

Manavgat Belediyesi’nin kentteki çocukları eğlendirmek ve eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği “Gezici Oyun Evi ”, projesi, büyük beğeni topluyor. Çocuklar tarafından büyük bir sevinçle karşılanan “Gezici Oyun Evi”, Manavgat’ın toplam 46 mahallesinde 2 bin 608 çocukla buluştu. 28 Ocak 2019 tarihinde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla hayata geçirilen proje kapsamında gönüllerince eğlenen çocuklara, Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin uzman eğitim kadrosu eşlik ediyor.

MNVG8845

AİLELERDEN SÖZEN’E TEŞEKKÜR

“Gezici Oyun Evi” projesi kapsamında çocuklarının hoşça vakit geçirmesinden dolayı duydukları mutluluğu belirten aileler, “Her mahallemizde Başkan Sözen’in çocuklarımıza parklar yapmasının yanı sıra bu projeyi de hayata geçirmesi bizlere verilen önemi gösteriyor. Bizler çocuklarımız adına Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

MNVG8838

Bir kentin mutlu olmasının çocukların mutlu olmasıyla başlayacağını ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, bu projeyle çocukların hem eğlenip hem de kendilerini geliştirdiklerini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, “Mutlu Manavgat ailemizin bir parçası olan çocuklarımızın geleceğini ve eğitimlerini son derece önemsiyoruz. Uzak mahallelerimizdeki çocuklarımızın da merkezdeki imkanlardan faydalanması gerektiğini düşünerek bu projeyi hayata geçirdik. Deneyimli kadromuzla, çocuklarımızın yüzünü güldürecek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

MNVG8833

MNVG8850