MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAVAKLI’YA YENİ NEFES ALANI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KAVAKLI’YA YENİ NEFES ALANI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in 106 mahalle genelinde sürdürdüğü “Her Mahalleye Bir Park” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Belediyesi son olarak Kavaklı Mahallesi Ayşe Hatipoğlu Camii karşısında yeni nefes alanı çalışmasını tamamladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in 106 mahalle genelinde sürdürdüğü “Her Mahalleye Bir Park” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Kavaklı Mahallesi Ayşe Hatipoğlu Camii karşısında park yapımı çalışmasını tamamladı. 6 bin m2’lik alanda yapılan parkın 4 bin m2’lik kısmı yeşil alan için ayrıldı. Park yapımı çalışmalarında vatandaşların ve çocukların spor yapabilmesi amacıyla 4 buçuk metre uzunluğunda etrafı tel örgülerle çevrili basketbol sahası da proje kapsamına dahil edildi. Peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeni nefes alanına, iki adet oyun grubu, 9 piknik masası, 8 bank ve 2 adet pergole ilave edilecek.

MNVG9429

BÖLGE HALKI MEMNUN

Vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda her mahalleye ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götüren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e, bölge halkı teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Mahalle sakinleri,“Çocuklarımızın ve bizlerin gönüllerince eğlenebileceği yeni nefes alanlarını bizimle buluşturan Manavgat Belediye Başkanı’mız Şükrü Sözen’e yürekten teşekkür ediyoruz. İstek ve ihtiyaçlarımızın karşılanması bizleri ve bütün mahalle sakinlerimizi son derece mutlu etti” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise çocuklardan ve kadınlardan gelen park taleplerini geri çevirmemeye özen gösterdiklerini belirterek her mahalleye modern park yapımlarına devam edeceklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “ Kavaklı Mahallemize kazandırdığımız yeni nefes alanımız bölge halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Çocuklarımızın mutluluğu için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi.

MNVG9434

MNVG9422