MİNİK YÜREKLERDEN ANNELERE ANLAMLI KUTLAMA

MİNİK YÜREKLERDEN ANNELERE ANLAMLI KUTLAMA

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Merkezi’nde Anneler Günü programı düzenlendi.

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Merkezi’nin kuruluşundan bu güne her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Anneler Günü programına 90 öğrencinin annesi davet edildi. Programa ayrıca Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, annesi Türkan Sözen ve eşi Hatice Sözen de katıldı.

7K4A3124

İYİ Kİ VARSINIZ

Başkan Sözen programda yaptığı konuşmada; “Öncelikle çalışmalarından dolayı Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Merkezi Müdürü Emine Çataltaş ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Siz anneler bizler için önemlisiniz. Bu ülkenin geleceği olan çocukları bizlere, ülkeye, Manavgat’a kazandırmakla çok kutsal bir duruşunuz var. Bu ülkeyi yöneten, sorumluluk alan, ülkenin geleceğini hazırlayan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve silah arkadaşlarını doğuran, yetiştiren, sorumluluk noktalarına getiren de annelerdir. Annemin programa davet edilmesi ve kendisinin de davete lütfetmesi benim için gurur kaynağıdır. Çocuklarınızı bizlere emanet etmeniz, buraya getirmeniz de bizler için son derece önemli. Ben öncelikle anneliğinizden dolayı, sonra veli olmanızdan dolayı, daha sonra da çocuklarınızı emanet ettiğiniz için hepinize hem ekibim hem de kendim adına yürekten teşekkür ediyorum. Gönülden diliyorum ki, her biriniz evlatlarınızın geleceğini en iyi şekilde görün, her biri bu ülke için sorumluluk noktalarında olsun, düzgün insanlar olarak yetişsin, sizler de veli olarak, anneler olarak bunun hazzını yaşayın. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

7K4A3102

ÇOCUKLARDAN ANNELERİNE HEDİYE

Programın devamında, Başkan Sözen, annesi Türkan Sözen, eşi Hatice Sözen ve anneler ile birlikte Anneler Günü pastası kesildi. Pasta kesimi kokteyl ile devam etti. Kokteylin ardından her sınıfta öğrenciler annelerine hediye sunarak, gösteri yaptı. Çocuklar Türkan Sözen ve Hatice Sözen’ e de hediye takdim etti.

7K4A3141

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Merkezi Anneler Günü programı düzenlenen eğlencenin ardından sona erdi.

7K4A3191

7K4A3201