MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YUKARI PAZARCI’YA BÜYÜK HİZME

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YUKARI PAZARCI’YA BÜYÜK HİZMET

Manavgat Belediyesi mahallelerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Manavgat Belediyesi son olarak, Yukarı Pazarcı Mahallesi’nde yol, kaldırım ve park çalışmaları başlattı.

Belediye ekipleri Yukarı Pazarcı Mahallesi’nde yol, kaldırım ve park çalışmalarına devam ediyor. Yukarı Pazarcı Mahallesi’nde devam eden çalışmalar kapsamında, 1’er km yol ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Mahalle halkından gelen istek üzerine bölgede çocukların keyifle zaman geçireceği modern bir parkın yapım çalışmaları da devam ediyor. Salı pazarı yanındaki toplam bin 200 metrekarelik alanda yapılan park çalışmasında vatandaşlar için fitness alanı ve çocuk oyun alanı tasarlandı. Piknik masaları ve banklar alana yerleştirilerek, vatandaşların dinlenebileceği mekanlar oluşturulacak.

7K4A0374

MAHALLE SAKİNLERİNİN HİZMET MUTLULUĞU

Yukarı Pazarcı Mahallesi sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Sözen ise; “ Manavgat’ın 106 mahallesine ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeye özen gösteriyoruz. Manavgat halkına verdiğimiz sözler var, bu sözleri hayata geçirmek adına tüm gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz. Yukarı Pazarcı mahallemizdeki çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Yoluyla, kaldırımıyla, parkıyla mahallemiz daha modern ve güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

7K4A0380

7K4A5543