BAŞKAN SÖZEN’DEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

BAŞKAN SÖZEN’DEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Manavgat Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için hazırlanmış olan mangala turnuvası ve ‘Benim Bir Hayalim Var’ konulu uygulamalı resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından verildi.

7K4A9235

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda, mangala turnuvası ve resim yarışmasında dereceye giren 14 öğrenciye madalyaları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından takdim edildi. Başkan Sözen ayrıca dereceye giren tüm öğrencilere bisiklet hediye etti.

7K4A9319

ÇOCUKLARDAN YILSONU GÖSTERİSİ

Ödül töreni sonrasında ise Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencilerinin hazırladığı program gerçekleşti. Öğrenciler hazırladıkları modern dans, kaşık oyunu ve skeç gösterisi ile yıl sonu gösterilerini sundu. Ödül töreni ve yılsonu gösterisine öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Gösteri sonunda aileler eğitimden ve yılsonu gösterisinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve Çocuk Kültür Merkezi ailesine teşekkür etti.

7K4A9374