MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN`İN 1 MAYIS EMEK

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN`İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, çalışanların birlik, beraberlik, emek ve dayanışma günüdür.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğin dayanışması, çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği, demokrasi kültürünün zirveye çıktığı, sevginin, barışın yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer etmiştir ve bundan sonra da böyle devam edecektir.

1 MAYIS (6)

Günümüzün zor ekonomik koşullarında alın terleriyle, hayat şartları ile mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerimiz, çalışanlarımız bizim için birer kahramandır. Türk çalışanı, emeğinin karşılığını almayı ve güzel günleri görmeyi fazlasıyla hak etmektedir.

DSC_0141

Manavgat Belediyesi olarak bizim de amacımız, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla, turizm çalışanıyla, genciyle, yaşlısıyla kısacası tüm halkımızın arasındaki bütünleşme köprüsünü kurmak, sosyal barışın ve çalışma barışının sağlandığı güzel günleri yaşatabilmektir.

Doğanın yeşermesinin sembolü de olan bu günün, ülkemize ve Manavgat`a hayırlar getirmesini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm belediye çalışanlarımızın ve ülkemizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı