BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇİFTE KUTLAMA

BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇİFTE KUTLAMA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 13 Mayıs Pazar günü, Boğaz Mevki Mesire Alanı’nda düzenleyeceği Anneler Günü ve Hıdırellez Şenlikleri kutlamalarına tüm Manavgat halkını davet etti.

HIDIRELLEZ Ve ANNELER GÜNÜ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Hıdırellez ve Anneler Günü nedeniyle Manavgat halkı için çifte kutlama etkinliği organize etti. 13 Mayıs 2018 Pazar Günü Saat 11.00'de Boğaz Mevki Mesire Alanı’nda hem Anneler Günü hem de Hıdırellez Şenlikleri eğlenceli organizasyonlarla kutlanacak. Manavgat Belediyesi Mesire Alanı’ndaki şenlik ve etkinliklere katılmak isteyen anneler ve aileler için Saat 10.30’dan itibaren Atatürk Kültür Merkezi önünden her saat başı otobüs kaldıracak.

DEN_2844

EĞLENCELİ ETKİNLİKLER

Hıdırellez Şenlikleri’nde çocuklar ve anneleri için çeşitli animasyon gösterileri, yüz boyama etkinlikleri, sürpriz yarışmalar, uçurtma ve balon dağıtımı, şişme oyun grupları yer alacak. Mesire alanındaki anneler animatörlerin yönlendirmesiyle kendileri için organize edilen oyunlara katılabilecek. Şenliklerde ayrıca sahneye çıkacak olan yerel ses sanatçısı Selvi Baytok ile anneler unutamayacakları bir anneler günü geçirmiş olacak. Öğlen saatlerinde şenliklere katılan vatandaşlara yemek de ikram edilecek. Geleneksel Hıdırellez Şenlikleri kapsamında mesire alanında büyük bir ateş yakılarak dilek atlayışları da gerçekleştirilecek. Başkan Şükrü Sözen de şenliklere katılarak tüm annelere karanfil dağıtarak günlerini kutlayacak.

DEN_2760

BAŞKAN SÖZEN’DEN DAVET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Anneler Günü ve Hıdırellez Şenlikleri’ne tüm Manavgat halkını davet etti. Başkan Sözen, “ Manavgat’ta birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ve sevgi duygularını pekiştirmek amacıyla baş tacımız annelerimizin gününü şenlik havasında kutlamak anlamlı olacak. Hıdırellez ateşimizin üzerinden atlarken önümüzdeki yılın annelerimiz ve tüm Manavgat’ımız için mutlu bir yıl olmasını dileyeceğiz. Anneler Günü ve Hıdırellez Şenliklerimizde de yine hep birlikte olalım, günümüzü, eğlencemizi paylaşalım, dilekler tutalım. Manavgat’taki dostluk, barış, kardeşlik duygularımla tüm kent halkımızı şenliklerimize davet ediyorum” dedi.